Nettbutikken ModernPet forholder seg til standard salgsbetingelser fra Forbrukerombudet, og følger de standarder og normer som er satt for en trygg handel.

Betaling, Retur og Angrerett

Med hjemmel i angrerettloven, har du 14 dager angrerett på alle kjøp over Internett. Dette gir deg muligheten til å sende tilbake varer du har bestilt og bytte dem eller få pengene tilbake.  Angrerettskjema ble sendt ut via mail når varene ble bekreftet sendt fra vårt lager.  Varene må sendes tilbake i samme stand som du fikk dem, i original emballasje.

Ønsker du å benytte deg av angreretten og benytte deg av vårt retur system må du kontakte oss på forhånd for å motta en returlapp. Returporto er fast lav pris på 49 kr, dette blir trukket automatisk fra pengene som blir tilbakebetalt fra din bestilling.

Har du betalt via PayPal, vil pengene bli tilbakeført til konto som det ble betalt fra. Har du betalt på annen måte, eller ønske pengene tilbakebetalt til en annen konto,vennligst send oss en mail med informasjon og kontonummer: june@modernpet.no.

Har din pakke eller noen av varene blitt skadet under transport, vennligst kontakt oss før du returnerer varen slik at vi kan avtale bytte av vare.

Du kan betale dine varer via Klarna, Forehåndsbetaling Bank eller PayPal (Visa eller MasterCard) . Se priser i handlekurven. Uavhentet pakker vil bli etterfakturert med et returgebyrbeløp på 150 kr. 

Det er krav om at bestilling via nettbutikk må foretas av personer over 18 år, eller at en myndig person godkjenner kjøpet.

Vi håper du føler det trygt å handle i vår nettbutikk og vi vil ikke oppi noen personopplysninger til en tredjepart og ønsker å hjelpe alle våre kunder på best mulig måte. Er du usikker på størrelser på seler, vesker, puter eller andre produkter ta kontakt med oss og vi hjelper deg videre.

Ønsker du å komme og kikke på vårt lager i Tønsberg er du velkommen til å ta kontakt med oss for å avtale tid. Her kan du betale med Vipps, eller betal i nettbutikken før du kommer.