Molly Mutt hundesenger til små og store

Ulike design og størrelser til ulike hunder, vaskbare trekk du fyller med ting du har hjemme. Vår erfaring er at både katter og hunder elsker dem! De lukter deg, og de vil føle seg trygge. Putene er også veldig kjekke til å ha i bur eller i bilen.

Kjøp også en ekstra pute hvor hunden kan hvile hodet – se nedover på siden for masse tilbehør!

Hvilken størrelse Molly Mutt?

Hvorfor Molly Mutt hundeseng?

Molly Mutt hundesenger er er trekk du fyller med gamle dyner, klær eller andre ting du har hjemme, den gamle hundesengen for også et nytt liv med Molly Mutt.

Tyggesikker?

Ja og nei? Vi kan selvsagt ikke garantere at hunden din ikke vil tygge på sin Molly Mutt seng, men vi kan garantere at stoffet er laget i myk slitesterk 100% bomull. Vi kan også si at hundene ofte er mindre interessert i å tygge på trekket da innholdet i denne sengen er ting den kjenner fra før, og ikke så interessant som syntetfyllet i andre senger som er morsomt for hundene å nappe ut.  Kunder gir oss tilbakemelding på at hunden tygger

Er dette katte senger også?

Selvfølgelig, Molly Mutt er for alle store og små som vil ha seg en liten lur. De runde petite og Smal trekkene passer perfekt til katter. Katter liker ofte å ligge litt høyere opp fra gulvet, så det er lurt å plassere Molly Mutt puten oppå noe eller du kan bruke den rett i sofaen som beskyttelse mot sofatrekket.

Passer Molly Mutt til å ha i hundebur?

Molly Mutt trekkene er perfekte til å ha i hundeburet, ikke bare ser det fint ut, men det er også praktisk med tanke på at trekkene enkelt kan taes av og vaskes i maskinen. For eksempel passer Molly Mutt Medium/Large perfekt i Trixie sitt dobbelt hundebur som er 95 * 88 cm. Som regel kan man si at Smal passer i enkle bur og Medium/Large passer i dobble, sjekk målene på buret ditt og sjekk ut hvilket trekk som passer best.

Sjekk ut på Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
modernpet_no

modernpet_no

Follow

236

300

1