Molly Mutt Miljøvennlige putetrekk kommer i to ulike varianter; 100% bomull eller 100% polyester.  Du kan putte nesten hva som helst i trekket ditt; hundeleker, sokker, kluter, hundens gamle seng osv. Frigjør skapplass og spar miljøet for unødvendig avfall. En stor fordel med å bruke ditt gamle tøy er at hunden kjenner igjen lukten av deg og det kan lindre separasjonsangst og få hunden til å trives ektra godt på sin Molly Mutt seng.

Outside trekkene er litt mer slitesterke og med vannavstøtende trekk. Kan selvfølgelig brukes både inne og ute, og til hunder og katter.

Sengen tar liten plass når den ikke er i bruk. Kjøp to trekk så har du alltid et tilgjengelig når sengen skal vaskes. De er også fine til å ha med på reise og pynter opp alle rom med sine fargeglade design. Med Molly Mutt hundesenger kan du enkelt skifte trekk på din hunds seng og også stilen i ditt interiør, og til en rimelig penge!

Small: 56 cm x 69 cm x 13 cm

Medium/Large: 69 cm x 91 cm x 13 cm

Huge: 91 cm x 114 cm x 13 cm

Vi anbefaler også stuff sack som gjør det enkelt å oppbevare og ta ut innmaten av sengen din når du skal vaske den. Det har aldri vært lettere å vaske en hundeseng enn nå. Dra av trekket på sengen og putt det i maskinen. Til og med de største trekkene for store hunder vasker du enkelt og de tørker fort! Putt så stuffsacken som holder formen på sengen fin inn i trekket igjen og på sekunder har du en ren og pen seng.

Kjøper du to Molly Mutt trekk i mai får du med en Stuff Sack i den størrelsen som passer dine trekk!

1-sack-main_2

Stuff Sack kommer i 3 ulike størrelser og passer i Molly Mutt putetrekk.

Gå til produktoversikten – Molly Mutt