Vi har lenge hatt alle tre modellene til SleepyPod tilgjengelig i vår nettbutikk og vi er eneste butikk i Norge som lagerfører disse veskene som er tilpasset for bruk i bil og på fly. SleepyPod Air og den runde SleepyPod’n er mest kjent, men har du tatt en titt på SleepyPod Atom som er litt rimeligere enn storesøsknene?

SleepyPod Atom ble utviklet etter Air for å lage en enklere og rimeligere utgave for korte turer. Atom passer til de litt mindre hundene eller katter, opp til ca 5,5 kg.

Både Atom og Air viste seg å være vesker som ble godt tatt i mot av både to og firbeinte, og det var noe helt nytt og unikt over denne vesken som ikke fantes på markedet fra før. SleepyPod Air og Atom er begge godkjent til å ha med i kabinen på fly og kollisjonstestet for bilturer. Veskene er perfekt for å ha med seg hunden eller katten din på kollektivtrafikk som båt, trikk og tog.

De kan brukes som soveplass når du ikke er på reise, et trygt oppholdsted som dyret ditt kan få fred. Det er en fordel å ha vesken hjemme og vende hunden eller katten til at det er her den skal sove og slappe av.

Vesken er 43 cm lang, 27 cm høy og 22 cm bred, og passer til hunder eller katter opp til 5 kg. Vesken er utstyrt med bærestropp, ultraplysj og skummadrass, netting i lokket og feste til sikkerhestbelte i bil. Vesken er kollisjonstestet med godkjente resultater. Ønsker du å vite mer om kollisjonstesten kan du lese på sidene til  Center for Pet Safety eller se testvideo.

Vesken er fleksibel slik at du kan ta den med i kabinen på fly, den får plass under setet og er er godkjent med vannsikker bunn og god lufting i lokket. Det er en lomme på ene siden, festekrok i vesken og vesken pakkes flat når den ikke er i bruk. Ta en titt på bildene av vesken fra ulike vinkler:

 

Vi har rød SleepyPod Atom på lager, men bestiller gjerne inn en annen farge til deg. Sort, turkis, rosa, rød og brun, leveringstid på ikke lagerførte varer er ca 14 virkedager.