SleepyPod har vunnet en rekke priser for multifunksjonell og stilig design.  Veskene er komfortable både for dyret og eier, utstyrt med finurlige detaljer og man kan kjøpe tilpasset ekstrautstyr. Vi er stolte av å være de enste i Norge i skrivende stund som selger disse veskene. Vi får så mange hyggelige og gode tilbakemeldinger fra våre kunde at deres firbeinte elsker veskene sine og de er i daglig bruk.

Sikkerhet er “Top Priority” hos SleepyPod, og som vi vet de fleste dyreeiere også har i fokus. Alle veskene har stropper slik at de enkelt kan festes med setebeltet i bilen, ved en bråbrems vil vesken stå stabilt.  Veskene er nøye testet under ulike forhold; se SleepyPod Crash test:

 

 

De tre SleepyPod modellene har alle samme kvaliteten, men er litt forskjellig utstyrt. Den runde modellen, som kalles SleepyPod Medium eller SleepyPod rund er den “originale” vesken. Dette er en veske som er et reisebur og en seng i ett. Lokket er meget fleksibelt; det kan trykkes ned, åpnes på i midten på toppen med en toveis glidelås eller det kan taes helt.

introduksjonSleepypod® baby your pet®

Veskene kommer med skulderstropp og har et super mykt sort avtakbart trekk inni.  Trekket er laget av 100% polyester og kan maskinvaskes på finvask.  Vi anbefaler alle å vaske trekket før det taes i bruk, slik føles det enda mykere.  Ekstra trekk kan kjøpes utenom i sort eller hvitt.

Vi har alle modellene til SleepyPod inne på lager til enhver tid, men kan være utsolgt for noen farger. Levering for restordre er ca 10-14 dager.  Vi har ikke SleepyPod Mini lenger da denne vesken har gått ut av produksjon.

Gå til SleepyPod produktene

SleepyPod Rund Medium og Mini

Se oversikt over SleepyPod winning Awords.